Sofia Badea și Elena Cașăriu au adus Cupa României la Gimnastică Ritmică, în comuna Cumpăna

Gimnaste medaliate. FOTO Primăria Cumpăna

Municipiul Sfântu Gheorghe, județul Covasna, a găzduit Cupa României la Gimnastică Ritmică, cel mai important eveniment din calendarul competițional al federației. Evenimentul a fost organizat de: Federația Română de Gimnastică Ritmică în colaborare cu ACS Carla Ritmic Gym Brașov și Primăria Municipiului Sf. Gheorghe.

Competiția a adus la start cele mai talentate sportive ale țării, calificate în primele 6 locuri la Campionatele Naționale.

În urma competițiilor preliminarii din ultimele trei zile, 10 sportive ale secției de Gimnastică Ritmică a C.S. “Victoria” Cumpăna, s-au calificat în competiție:

Badea Sofia la categoria 8 ani;

Banciu Sofia la categoria 9 ani;

Cașăriu Elena la categoria 10 ani;

Georgescu Bianca la categoria 12 ani;

Luțan Antonia la categoria 12 ani;

Luțan Andrada la categoria 12 ani;

Banciu Amalia la categoria 12 ani;

Ulrich Maya la categoria 12 ani;

Matei Miruna la categoria 13 ani;

Țilincă Izabela la categoria 15 ani.

Emoțiile au fost mari, pregătirea intensă, iar rezultatele pe măsura așteptărilor. Sportivele pregătite cu mare dăruire de antrenoarele Elena Vlad și Luiza Cerbula, au reușit să aducă Cupa României 2024 la Gimnastică Ritmică, în comuna Cumpăna.

Sofia Badea și Elena Cașăriu au adus Cupa României acasă, clasându-se pe Locul 1 la categoriile lor!

La finalul celei mai importante competiții, sportivele C.S. “Victoria” Cumpăna au cucerit un total de 4 medalii = 2 de aur, 1 de argint și 1 de bronz, rezultate importante obținând și următoarele sportive:

Locul 2 – Luțan Andrada

Locul 3 – Ulrich Maya

Locul 4 – Luțan Antonia

Locul 4 – Matei Miruna

Locul 5 – Banciu Amalia

Locul 5 – Țilincă Izabela

Locul 6 – Banciu Sofia

Locul 6 – Georgescu Bianca

„Cucerirea a 2 medalii de aur, 1 medalie de argint, 1 medalie de bronz și întreg lotul cumpănean cu locuri în top 6 este o realizare extraordinară, care ne umple de mândrie și ne inspiră pe toți. Aceste rezultate nu sunt doar o victorie personală, ci și o dovadă a spiritului de echipă și a determinării voastre. Cele mai bune sportive din țară la doar 9, 10 ani sau 12 ani!

Vă mulțumim din suflet pentru eforturile depuse, pentru dedicarea și pasiunea pe care le-ați arătat pe parcursul întregului an. De asemenea, dorim să exprimăm recunoștința noastră față de părinți, care v-au susținut necondiționat, și față de antrenori, care v-au ghidat și inspirat în fiecare pas al acestui parcurs.

Continuați să străluciți și să aduceți bucurie comunității noastre! Suntem mândri de voi și vă dorim mult succes în viitoarele competiții!” – Primăria Cumpăna.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Cumpăneni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe cumpaneni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*